It’s Not Summer Without You

Den andra boken i trilogin om Belly har i sommar blivit omläst som en del i temat sommarböcker. Jag håller för tillfället även på att läsa den sista delen så en recension kommer även på den så småningom.

coverTitel: It’s Not Summer Without You
Författare: Jenny Han
Serie: Summer #2
Utgivningsår: 2010
Förlag: Simon & Schuster
Finns hos: Adlibris | Bokus | The Book Depository | Amazon UK |Amazon US (Kindle Edition)

Utläst: 23 augusti 2013 (omläsning)

SPOILERVARNING OM MAN EJ LÄST FÖRSTA BOKEN!

Handling:
Förra sommaren var som en dröm för Belly men när hösten gör sitt intåg förändras allt. Förhållandet med Conrad spricker och sorgen över Susannahs död skapar sprickor både i familjen och mellan Belly, Jeremiah och Conrad. När Jeremiah ringer och berättar att Conrad har stuckit från campus mitt i tentatider följer hon utan att tveka med honom för att leta. De hittar honom till slut i Cousins – desperat och förtvivlad. Inte heller den här sommaren blir en vanlig sommar för Bellys del.

Omdöme:
Jag tyckte om den här boken minst lika mycket nu som jag gjorde när jag först läste den – förra sommaren. Som jag skrev gällande den första boken i trilogin så är det en perfekt sommarserie att ge sig på och den har allt jag önskar. Kärlek, vänskap, riktigt bra karaktärer, en härlig miljö som man lätt kan drömma sig bort till och lite drama och intriger.

Det enda som jag möjligen stör mig på i den här boken är Bellys velande. Hon är visserligen tonåring och jag vet själv att det var svårt att veta vad man ville och man var osäker på mycket men det blir liite, liite tjatigt här. Oavsett vad verkar hon ju gå tillbaka till Conrad. Jag gillar Conrad för det mesta men ibland är han bara ett sånt kräk.

Hur som helst, en recension på sista delen kommer inom kort!

Mitt betyg: 5/5

En reaktion till “It’s Not Summer Without You

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s