Bokiga julklappar

Då var julafton över för denna gång men många slutar inte fira jul för det, inte vi heller. Nu i eftermiddag ska vi till mina svärföräldrar där det blir minst lika mycket firat som igår. Hoppas ni hade en mysig julafton i alla fall!

Jag tänkte höra om ni fick något bokrelaterat i julklapp igår? Vi ger knappt varandra julklappar utan vi kör bara på julklappsleken men jag och sambon har gjort det i alla fall. Efter att jag fick testa en Adlibris Letto ville jag så gärna ha den så han köpte loss den åt mig som en julklapp. Jag har redan en hel del böcker på den och jag fyllde på den ytterligare i morse i och med mellandagsrean.

IMG_2033

 

3 reaktioner till “Bokiga julklappar

  1. Vi ger inte varandra julklappar så jag fick bara en julklapp, av barnen. De hade köpt ett stativ åt min kamera! Annars är julen en enda stor läsorgie för mig, så hela dagen i dag jhar jag läst, och jag hoppas kunna göra detsamma i morgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s