Rekommendera ett bibliotek!

I juni förra året drog jag igång en ny, spännande grej med att besöka Sveriges bibliotek. Det hanns med ett par därefter men sedan har det liksom stannat av lite och jag tänkte därför be er att rekommendera bibliotek som jag måste besöka. Det spelar ingen roll vart de ligger, någon gång hamnar jag säkert där. Det ultimata hade varit en biblioteksresa genom Sverige meen jag tror inte min sambo är så pepp på det, haha!

De bibliotek som är besökta såhär långt:
Stadsbiblioteket i Halmstad
Stadsbiblioteket 300 m2 i Göteborg
Stadsbiblioteket i Borås
Stadsdelsbiblioteket Kristineberg i Borås
Stadsbiblioteket i Varberg

Så, har ni några härliga och inspirerande bibliotek att tipsa mig om?

20130822_165012
Inne på stadsbiblioteket i Varberg

4 reaktioner till “Rekommendera ett bibliotek!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s