Tema – Bröllop

Under maj månad och fram till 10 juni kommer jag att ha lite bröllopstema här på bloggen och ska bland annat försöka läsa dessa fyra böcker som faller under temat. Om jag möjligen skulle ha läst klart alla dessa kommer jag även att ge mig på Den jag ville ha av Sheila O’Flanagan men i första hand dessa fyra;

sommarbruden som-en-drombild brollopsnatten 2068676

Vad tror ni? Blir det någon intressant läsning eller mest lättsamt?

3 reaktioner till “Tema – Bröllop

    1. Ja, det får vi hoppas det blir. Av någon anledning kan jag inte komma in på din blogg?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s