Queen of Babble Gets Hitched

2068676Lizzies namn börjar spridas och plötsligt har hon almanackan full av kunder som vill ha sina bröllopsklänningar restaurerade, eller allra helst designade. Samtidigt har hennes pojkvän Luke friat och Lizzie borde kanske känna sig förväntansfull inför ett stundande bröllop men varje gång hon tänker på det får hon ångest. Deras gemensamma vän Chaz finns också i bakhuvudet som ett orosmoln.

Bok nummer två i den här trilogin slutade ju med en cliffhanger så självklart har jag varit nyfiken på att läsa vidare. Det har dock inte blivit av, förrän nu. Och så blev jag besviken! Jag ska berätta varför.

Den här boken är i princip en upprepning av de andra två. Det är kärlek, drama, vänskap och bröllop. Det är också intriger, såklart, och problem som verkar lösa sig själva. Det som irriterade mig mest med den här boken var dock Lizzie som hela tiden intalade sig själv en sak men gjorde en annan. Det kändes också väldigt givet vad som skulle hända mot slutet.

Om jag ska säga något bra så var det att den var lika lättläst som de tidigare två och det gick relativt snabbt att läsa ut den. Nu är jag dock mätt på Meg Cabot och Lizzie Nichols för ett tag!

Mitt betyg: 2/5

Författare: Meg Cabot
Serie: Queen of Babble #3
Utgivningsår: 2013
Förlag: Feiwel and Friends
Utläst: 9 maj 2014
Finns hos: Adlibris | CDON | Bokus | The Book Depository | Amazon UK

Tidigare delar i serien:
– Babbeldrottningen #1
– Babbeldrottningen i New York #2

3 reaktioner till “Queen of Babble Gets Hitched

  1. Kul att det kommit en till. Borde läsa, trots ljummen kritik. 2:an läste jag i en flätad hängmatta under stråtak, på en paradisstand på lilla ön Likoma Island i Malawisjön, så den betyder ljuva tider för mig!

  2. Då hoppar jag över den trilogin. Skönt med ett par böcker mindre på listan;).

  3. Pingback: Sammanfattning – Maj 2014 | Nilmas Bokhylla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s