Tips om julkalender!

Det blir tyvärr ingen julkalender på Nilmas Bokhylla i år men däremot tänkte jag tipsa om julkalendern jag kommer att anordna på min mammablogg. Det blir givetvis inriktat på graviditet och föräldraskap men det är ändå ett perfekt sätt att få till lite julklappar. Har man inga egna barn kanske man har syskonbarn eller vänner med barn. Ni kommer att hitta all information och alla luckor under kategorin Julkalender 2014 och det finns som vanligt ett evenemang på Facebook som ni gärna kan gå med i. Jag har redan börjat presentera sponsorerna nämligen så kika in här.

kalender1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s