Happy Halloween!

halloween2

Idag är det Halloween och för oss betyder det inget särskilt! Förra året och året innan det bakade jag lite Halloween-inspirerade cupcakes som ni ser ovan men i år har det blivit ovanligt lugnt. Det enda är väl skräckläsningen jag håller på med i så fall. Jag är snart färdig med tredje boken av fyra så det kommer bli lite skräck även i november men vad gör väl det?

Vad hittar ni på idag? Maskerad? Läskiga böcker eller filmer? Ingenting?

4 reaktioner till “Happy Halloween!

  1. Vilka fina cupcakes! Vi gör nästan aldrig något speciellt så det blir nog bara skräckfilmer och godis;).

  2. Ingenting! Läskiga böcker och filmer funkar inte för mig, särskilt inte när jag är ensam hemma som jag är den här helgen. Familjen är på Comicon i Kista, så jag har inte pyntat, inte bakat, firar inte och glömde dessutom köpa hem godis och oroar mig nu för att bli trickad när jag inte kan treata… skyller på förkyld och feber…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s