Veckans bokbloggsfråga v.12

Jag tycker vi drar igång långfredagen med veckans bokbloggsfråga. Denna gång lyder den:

Hur hittar du inspiration till ditt läsande? Vart får du tips på böcker som du vill läsa (bokbloggar, boktips i tidningar, litteraturprogram på tv/radio/poddar, kompisar eller?) Hur ser din vill-läsa-lista ut? 

Oj, jag blir inte direkt inspirerad eller ja, kanske. Jag har ju först och främst en hög med recensionsex som ska läsas igenom. Därefter har jag mängder med olästa böcker i mina hyllor. Efter det prioriterar jag fortsättningar i olika serier och sen kanske det finns lite utrymme för andra böcker. Jag får främst boktips genom andra bokbloggar som jag läser och olika booktubers och dessa böcker lägger jag sedan i min TBR-lista på Goodreads. Den listan består för tillfället av 187 böcker så jag kan inte lista alla här men några som står högt upp på listan är:

*Burn for Burn av Jenny Han
*The Retribution of Mara Dyer av Michelle Hodkin
*Systrars öde av Jessica Spotswood
*Rebel of the Sands av Alwyn Hamilton
*All the Brigth Places av Jennifer Niven
*Passenger av Alexandra Bracken
*Kvinnan på tåget av Paula Hawkins

2 reaktioner till “Veckans bokbloggsfråga v.12

  1. Precis som du så får jag mycket tips från andra bokbloggar. Jag har tappat räkningen på hur många böcker jag har som tbr på goodreads… :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s