Helgfrågan v.28

Oj, vad tyst det har varit här! Det har varit mycket jobb, mycket aktiviteter och dessutom blev jag äntligen färdig med körkortet. Woho! Jag tänkte i alla fall besvara helgfrågan hos Mias bokhörna som lyder;

Hur viktigt är språkriktigheten i en bok?
Oj, superviktigt! Jag har väldigt lätt för att störa mig på sådant i de flesta fall. Om en bok har ständiga stavfel, särskrivningar eller liknande får den definitivt lägre betyg OM jag ens orkar läsa klart den. Som sagt – superviktigt!

Hur går det med sommarläsningen?
Extremt dåligt, tyvärr. Jag har knappt läst en mening under den här månaden faktiskt. Det beror nog på det som jag skrev ovan, mycket jobb och andra aktiviteter. På kvällarna är jag för trött för att plocka upp boken. Det kommer kanske snart igen!

6 reaktioner till “Helgfrågan v.28

  1. Vad kul med helgfrågor! :) Jag brukar vara med på bokbloggsjerkan på Alkb, men det var ingen fråga den här veckan. Ska helt klart kolla in på Mias bokhörna! :D

  2. visst är språkriktigheten viktig! det påverkar upplevelsen av det lästa väldigt mycket. halva juli är ju kvar. du hinner läsa en del på de veckorna. grattis till körkortet!

  3. Det har nog hänt att jag har satt ett lägre betyg på en bok bara för att jag har blivit så irriterad på alla fel. Till slut är det ju bara dem man ser.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s