Helgfrågan v.30

Det är ju helg igen och vad passar väl bättre då än Mias helgfråga? Denna veckan undrar hon;

Vilken typ av bok undviker du helst?
Jag undviker helst historiska böcker faktiskt. Romance som utspelar sig i historiska miljöer kan gå bra om jag är på rätt humör men i övrigt, nej tack. Historia är inget jag uppskattar eller är intresserad av och därför brister såklart intresset kring historiska böcker också.

Bonusfråga: Motionerar/tränar du?
Ja, det gör jag. Jag har som mål att träna minst 3 ggr i veckan (blir mest styrketräning) och har faktiskt anlitat en PT för lite hjälp på vägen. Om lite drygt en månad ska jag dessutom genomföra Tjejmilen i Stockholm.

13 reaktioner till “Helgfrågan v.30

  1. Heja! Lycka till på tjejmilen 🏃🏼‍♀️👏🏻! Lite sugen på ett lopp jag med men undviker asfalt.

    PT är toppen. Får en att göra saker man aldrig skulle göra annars :)

      1. Knäna. Har styrketränat massor och fått ordning på dem men en mil på asfalt skulle jag inte våga mig på, mjukare underlag är skonsammare.

  2. Läste mer historiska romaner förr, men uppskattar det emellanåt fortfarande. Har jättesvårt att träna upp styrka, men försöker verkligen… utan PT. :D

  3. Jag läser historiska romaner någon gång ibland, men det blir nog mer historiska deckare. Är inte intresserad av att läsa om kungar och liknande, men historiska händelser och sådant brukar gå bra.Tränar också lite styrka, det är bra träning, kör lite på hemmaplan då jag tröttnat att gå på gym – blev mätt efter mååånga års träning på gym. Lycka till med tjejmilen!

  4. Pt är verkligen bra. Det har jag också haft några gånger. Lycka till med tjejmilen! Historiska böcker kan jag läsa då och då men föredrar väl böcker som utspelar sig i nutiden och inte alltför långt tillbaka i tiden.

  5. Förr läste jag ganska mycket historiska romaner och jag gillade dem, trots att jag inte alls är intresserad av historia (skyller på mina lärare i det ämnet), men det har blivit betydligt färre med tiden. Det går väl som allt annat i perioder :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s