OwlCrate September 2017 – ”Mythical Creatures”

Häromdagen damp september månads OwlCrate-box ner i brevlådan och jag tänkte berätta lite mer om innehållet. Egentligen var det tänkt att det skulle bli en video av det här men jag har helt enkelt inte hunnit plus att jag ännu inte löst ”kameraproblemet”. Hoppas det funkar såhär också!

Månadens tema var ”Mythical Creatures”, vilket gjorde mig väldigt förväntansfull. Jag blev positivt överraskad direkt när jag öppnade boxen och såg alla färger. De hade liksom både fått in den mytologiska känslan samt känslan av höst och nystart.

Boxen innehöll:
*Pengapung med drakar, skapad av teamet bakom OwlCrate.
*Bokmärke från Ink and Wonder Designs (gjort av trä!).
*Badsalt från The Soap Librarian.
*Bokfodral från Book Beau – för paperbacks och mindre hardbacks.
*Die-cut sticker föreställande Hagrid och Vingfåle.
*Boken ”Before She Ignites” av Jodi Meadows – fantasy med drakar.

Överlag är jag väldigt nöjd med månadens box och kommer definitivt köpa fler i framtiden. Det kommer dock att dröja lite på grund av att dessa boxar ändå kostar en hel del. Egentligen är det väl frakten som gör att det blir så dyrt men ah, ni hajjar! Jag har dessutom lite böcker att läsa nu känner jag.

För er som är nyfikna är temat på oktober månads box ”Find me in the forest”!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s