Julkalendern 2017 – Lucka 7

Idag är det Lava Förlag som sponsrar med den fina boken Healing Yoga, skriven av Jennie Liljefors.

Healing Yoga handlar om yoga ur ett helhetsperspektiv, där yogan får läka och utveckla. Jennie Liljefors visar genom övningar, program, andning och vila hur vi kan använda yoga som kroppslig terapi när orden inte räcker till. Här finns även program för att lindra stela axlar och höfter, ond rygg, problem med magen samt program som kan hjälpa vid olika tillstånd som infertilitet, PMS och klimakteriet.

Tävlingsregler
– Motivera kort varför just du ska vinna den här boken. Glöm ej att ange en giltig e-postadress.

Tävlingen avslutas ikväll 23.59.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! GRATTIS ANNA!

33 reaktioner till “Julkalendern 2017 – Lucka 7

 1. Älskar yoga o behöver lära känna min kropp o vad den klarar av samt få ny kraft efter två smärtsamma diskbråck i ländryggen.

 2. Jag skulle ge den till min internetvän Anna. Vi är båda drabbade av utmattningssyndrom sen flera år, och möttes i stöttande grupper på nätet. Hon har varit väldigt god hjälp för mitt tillfrisknande, och jag vet att hon använder yoga för att må bättre.

 3. Yoga är fantastiskt för precis alla kan göra det! Både överaktiva jag som måste varva ner ibland, min strax 3 år gamla dotter och min svårt sjuka mamma utövar yoga regelbundet. Tack vare yoga är jag i form (någorlunda i alla fall), har orken att ta mig igen stundals krävande dagar och klarade av en förlossning helt utan smärtstillande, yoga är så mycket mer än bara träning, det är en livsstil

 4. Åh jag behöver den här boken så mycket! Har mycket problem med just onda axlar och rygg efter diskbråck, orolig mage i form av IBS samt PMS så denna bok med tips vore en healing i sig! 😊

 5. Om jag vann så skulle jag ge boken till min mamma, som gillar att träna men har problem med smärta i rygg och axlar. Att boken är vit och guld gör också att den kan stå framme, då hennes inredning matchar.

 6. Om jag får läsa och titta i denna bok,
  kanske jag våga gå på yoga utan att känna mig som en tok.
  Jag har aldrig på yoga tidigare gått,
  och heller aldrig en sådan inspiration fått.

 7. Denna bok skulle kanske äntligen hjälpa mig att ta steget och sätta pricken över i:et
  -till det mer avkopplande och hälsosamma livet

 8. Jobbar inom LSS och har en del tunga lyft i arbetet, boken skulle vara perfekt för mig!

 9. jag skulle älska denna bok, behöver få inspiration kring enkla övningar som jag vågar mig på att prova (i hemmets trygga vrå). Har precis börjat ”känna” lite på yoga och tror det kan vara ett vinnande koncept för mig

 10. Jag har flera obotliga sjukdomar och kämpar på med rehabträning för att sakta ner försämringen.
  Bättre kan jag inte bli.
  Har börjat med yoga och tai chi och kroppen gillar det.
  Den här boken verkar vara precis vad jag skulle behöva.
  Att lära mig mer om helheten bakom yoga.
  Hoppas boken vill flytta hem till mig!
  Ha en underbar dag!

 11. Jag skulle verkligen vilja prova på detta. Det verkar hjälpa för de flesta av mina problem. Skulle bli så glad om jag vann denna bok!

 12. Behöver komma tillbaka efter en olycka och tror inte att det räcker med träningsprogrammet från sjukgymnasten.

 13. Jag vill vinna för att det skulle vara kul och lärorikt att lära mig mer om yoga!

 14. Yoga har jag alltid velat prova på men inte vetat vart jag ska starta :) med denna bok kan jag testa på och få en grund att stå på

 15. Den här boken låter riktigt bra, och något som jag helt klart skulle behöva. Jag upplever ofta stela axlar och ryggont och har i flera år pratat om att yoga eller något liknade vore något för mig. Men jag har varit för rädd och inte kommit i väg, så detta vore fantastiskt att få njuta utav och ta del utav lite på hemmaplan – så kanske jag en dag vågar mig ut också.

  Kram Sanna

 16. Har alltid velat testa yoga. Plus att det hjälper stela axlar. Så om jag vinner blir det yoga för alla här hemma.

 17. Har praktiserat yoga i många år och känner till dess helande kraft, behöver riktade punktinsatser just nu , för det här är det tuffaste år jag någonsin haft!

 18. Har aldrig provat yoga men har hört att det ska vara avslappnande träning och det kanske är nått som kan hjälpa min onda rygg

 19. Jag är nyfiken på yoga & tror att det kanske skulle kunna hjälpa mig & min smärtande kropp.

 20. Den här boken skulle passa min fru perfekt eftersom hon är intresserad av Yoga och healing. Och om hon blir nöjd och glad, ja då blir jag det också.

 21. Jag är nyfiken på om just yoga skulle vara något för mig och mina krämpor. (Nästan allt som var listat i innlägget…) Vill gärna vinna denna bok, och testa. Kanske 2018 blir ett mer hälsosamt och friskare år!?

 22. Jag har inte varit speciellt snäll mot varken min kropp eller knopp, men nu börjar jag känna mig redo att ta tag i hälsan. Yoga har jag alltid varit nyfiken på och jag tror att det skulle passa mig!

 23. Att starta dagen med yoga har jag både hört och läst att det ska vara både bra och hälsosamt. Vilket gör mig sugen på att testa detta. Med denna bok kommer jag få instruktioner och vägledningen på resans gång.

 24. En perfekt klapp till mig själv som har ett stressigt arbetsliv just nu. Det känns framförallt i min rygg och ena höft. Behöver mer tips om hur jag kan lära mig att stressa av med hjälp av yoga.

 25. Åh med denna hade jag kanske äntligen kunnat få bukt med min huvudvärk som jag har svårt att bli av med. Vilken underbar känsla det hade varit!

 26. Jag är sjukpensionär sedan många år tillbaka p g a ständig värk och utslitna nackkotor. För två år sedan fick jag även frakturer på två kotor i ryggen. Detta tillsammans gör att jag många dagar mår väldigt dåligt. Att få lärdom om yoga tror jag skulle hjälpa mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s