Helgfrågan v.52

Dags för sista helgfrågan det här året och Mia undrar följande;

Hur sammanfattar du ditt bokår?
Jag har, i skrivande stund, läst 53 böcker det här året och jag är supernöjd med det. Jag har ändå familj med två barn under 3 år, jobb, plugg och en massa annat för mig så ja, jag är nöjd. Dessutom pikade bokläsandet rejält under sommarmånaderna, vilket är lite lustigt egentligen. I januari och februari läste jag 0 böcker. Det har dessutom varit både fysiska böcker, ljudböcker och e-böcker på både svenska och engelska.

Här är en liten sammanfattning från Goodreads:

Bästa boken du fick i julklapp?
Jag fick ingen bok i julklapp. Jag fick dock en prenumeration på OwlCrate och det var ju kanon!

11 reaktioner på ”Helgfrågan v.52

  1. Åh, 53 böcker tycker jag är superbra! :D Enligt Goodreads kom jag upp i exakt 40 böcker, men har några som inte fanns med där, så jag hamnade på 45st totalt! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s