Top Ten Tuesday – Books That Have Been On My TBR the Longest and I Still Haven’t Read

Idag hakar jag faktiskt på Top Ten Tuesday inne hos Jana. Det var ett bra tag sedan jag var med men nu när det hela har bytt anordnare tänkte jag att det kunde vara roligt att haka på igen. Veckans ämne är i alla fall böcker som finns i min TBR-hylla sedan länge men som jag fortfarande inte har läst. Här hade jag förmodligen kunnat skriva en hel roman men ja, här kommer tio i alla fall:

1. Snabba Cash av Jens Lapidus. Jag har varit sugen länge men så råkade jag se filmerna samt vet att det är ett särskilt slangspråk i böckerna så mja, nu vet jag inte längre. Men på min TBR ligger de fortfarande.

2. Girl of Nightmares av Kendare Blake är andra delen i duologin Anna Dressed in Blood. Den har legat på min TBR sedan december 2012.

3. Lika länge har även To Kill a Mockingbird av Harper Lee funnits där!

4. Uglies av Scott Westerfeld har jag varit sugen på sedan dystopi-explosionen. Av någon anledning blev det inte av att jag läste serien och nu känns det för sent på något vis.

5. Under the Never Sky av Veronica Rossi var ganska hypad när den kom ut 2012. Vi får väl se när jag läser den!

6. Burn for Burn av Jenny Han. Jag har hela serien på min Kindle och har gillat Jenny Han sedan tidigare. Frågan är när jag ska ta tag i dessa!

7. Another Day av David Levithan är uppföljaren till Every Day, en bok jag tyckte var fantastisk. Varför jag inte har läst denna än är en gåta.

8. Samma kan säga om Cress och Winter av Marissa Meyer. De två första böckerna var riktigt bra!

9. Incarnate av Jodi Meadows blev också rätt hypad när den kom ut. Också en bok jag har på min Kindle men som inte blivit läst.

10. Everything Leads to You av Nina LaCour står i hyllan sedan 3,5 år tillbaka. Ändå verkar den bra!

En reaktion till “Top Ten Tuesday – Books That Have Been On My TBR the Longest and I Still Haven’t Read

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s