Alla hjärtans dag

Hej vänner! Idag är det ju alla hjärtans dag, vilket säkerligen ingen har missat. Läser ni något på tema kärlek kanske? Jag hade gärna gjort det om tiden hade funnits men jag har så många andra böcker att ta itu med. Jag har till och med halkat efter med recensioner så just nu är jag glad om jag läser något och får upp något. I vilket fall som helst så är det även min och Kristoffers förlovningsdag och det var idag 9 år sedan vi förlovade oss. Vi har ju gift oss efter det så vi firar mer den dagen men ändå roligt!

Idag har jag sovit fram till ca 12.30, nu blir det en bit mat och sedan ska jag hämta barnen på förskolan. Vi får väl se om jag hinner med lite läsning också sedan! Jag har för tillfället Köld av Jakob Mjöbring i öronen, Vicious av V.E. Schwab på min Kindle samt Glastronen av Sarah J. Maas (omläsning) i fysiskt format.

Vad gör ni denna dag?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s