Drömbokhyllan

Redan i lördags ställdes hyllorna på plats och eftersom mina böcker tog plats i en hel del lådor tänkte jag att det skulle vara smidigt att få upp dem. Det var dock många i-landsproblem på en gång där. Jag hade inte tillräckligt med böcker (oh no!) och jag visste inte riktigt hur jag skulle sortera dem. Till slut blev det ingen sortering alls, mer än att böcker av samma författare står på samma ställe.

Bilden är som sagt tagen i lördags kväll så efter det har det hänt en del. Kristoffer använder också hyllans övre delar för förvaring av verktygslåda MEN inte länge till!

En reaktion till “Drömbokhyllan

  1. Så fint och roligt!! Lite avis att du har så tomma bokhyllor samtidigt som jag inte vill byta borta mina fulla :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s