Påskutmaning 2018

Jag var så nära att missa Mias påskutmaning, trots att hon skrivit om den för länge sedan och ”förvarnat”. Ja, jag skyller på flytten och det där minnet! Hur som helst, här nedan ser ni min TBR för utmaningen. Vi ska iväg påskafton-påskdagen men jag hoppas hinna med en del ändå.

Imorgon går starten och sedan pågår utmaningen fram till annandagen! Wish me luck!

4 reaktioner till “Påskutmaning 2018

  1. Jag tyckte så mycket om Midnattskronan och även uppföljaren. Nu har jag beställt hem fjärde delen och ser fram emot att läsa den. Hoppas att du också gillar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s