Hur har 2018 gått?

Så, hur gick 2018 rent läsmässigt?

Som vanligt drog jag igång en utmaning på Goodreads. Målet var 52 böcker och jag lyckades läsa hela 75 böcker MEN där räknas också ett par barnböcker så summa summarum kanske jag faktiskt lyckades läsa 52 vuxenromaner, jag vet inte. Hur som så klarade jag årets mål! Jag valde också att vara med i Frökens Christinas kaosutmaning och den klarade jag också av för ett bra tag sedan. 20 av 20 punkter – check! Jag hade en plan om att delta i Mias påskutmaning också men det gick verkligen helt åt skogen.

I början av 2018 listade jag återigen ett helt gäng med serier som jag skulle vilja avsluta. Jag läste en mellannovell, ligger i fas med Lars Kepler och Emelie Schepp men i övrigt har det inte hänt mycket där heller. Jag gjorde dessutom två taggar på bloggen inför 2018. I Nyårstaggen läste jag förvisso ikapp Emelie Schepps serie (som sagt..) och läste mer romance under 2018 men mer än så uppfyllde jag inte där. I The New Year’s Book Tag berättade jag om fem böcker jag inte hunnit läsa 2017 men som jag skulle prioritera 2018. Dessa böcker var Artemis, Begynnelse, Eliza and her Monsters, Strange the Dreamer och Allt eller inget och tyvärr kan jag säga att ingen av dessa blivit läst 2018 heller. Jag berättade också här att jag ville läsa mer romance, vilket jag gjorde i och med min sommarkurs.

Så, vad säger vi då? Jag är urkass på att uppfylla saker och mål tydligen! Inför 2019 har jag helt valt bort utmaningar. Eller ja, jag satte en utmaning på Goodreads i år igen men med ett lågt antal böcker, 24 stycken. Det tror jag inte blir några problem men att delta i några andra utmaningar, nej.

4 reaktioner till “Hur har 2018 gått?

  1. Det blir inga utmaningar för mig heller, förutom att försöka skriva in böckerna på goodreads och läsa många mina olästa böcker som jag har här hemma.

  2. Jag klarade inte en enda utmaning förra året, inte ens mitt mål på Goodreads. Men det var livet och lite tunga saker i familjen som kom emellan. Har satt upp några lågt satta mål för 2019, Får väl se hur det går :)

  3. Jag tycker också att det är lite svårt att delta i utmaningar, jag tappar lätt lusten då :P

  4. Mina utmaningar gick också käpprätt åt skogen 😊 så jag håller mig undan alla utom Kaosutmaningen i år. Den brukar alltid funka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s