Nyårstaggen

Det blev visst rena rama taggningsdagen men vad gör väl det? Dessa är så roliga att svara på så när Jamie skrev att jag hade blivit taggad kunde jag inte låta bli. Denna tagen blir dock ingen video, som ni kanske redan förstått.

1. En klassiker jag lovar att läsa:
Svårast möjliga start på en tag alltså! Jag läser sällan klassiker och har inga planer på att läsa någon under 2018 så jag kan inte lova något MEN en klassiker som gör mig nyfiken är To Kill a Mockingbird.

2. En påbörjad bokserie jag lovar att avsluta:
Avsluta är lite fel ord eftersom jag tror att Emelie Schepp skriver på en ny bok i den här serien men jag ska i alla fall läsa Pappas pojke så jag har läst de böcker som finns i serien såhär långt.

3. En bokserie jag lovar att påbörja:
Guide-serien där första boken är The Gentleman’s Guide to Vice and Virtue. Andra delen kommer under 2018 och böckerna är skrivna av Mackenzi Lee.

4. En författare (som jag inte läst tidigare) jag lovar att läsa något av:
Laini Taylor! Jag köpte Strange the Dreamer under december månad så den ska läsas 2018.

5. En bok jag lovar att läsa om:
Det får bli The Fault in Our Stars av John Green.

6. En genre jag läst lite/inget av och lovar att utforska:
Ingen. Jag sa det i taggen tidigare idag att jag läser de genrer som intresserar mig och jag vill inte tvinga mig själv att läsa exempelvis historiska romaner bara för att. Då försvinner i stället läslusten! Däremot blir det nog lite mer romance 2018.

7. Ett seriealbum jag lovar att läsa:
Jag läser sällan seriealbum men jag är väldigt nyfiken på Saga så kanske tar tag i dem.

8. En novell jag lovar att läsa:
Detta är tråkigt nog precis som klassiker – jag läser dem inte. Så nej, inga noveller under 2018.

9. En bok som behandlar ett tufft men viktigt ämne jag lovar att läsa:
Holding Up the Universe av Jennifer Niven tror jag passar bra in här!

10. En länge ägd oläst bok jag lovat att läsa:
Arvet efter dig av Jojo Moyes.

11. En debut jag lovar att läsa:
The Hazel Wood av Melissa Albert.

12. En bok eller bokserie (som jag tidigare gett upp/dömt ut) jag lovar att ge en ny chans:
Glastronen av Sarah J. Maas, helt klart! Jag har bok två och tre i den serien och de ska läsas. Jag hoppas att det bara var en tillfällig svacka när jag läste Glastronen sist och att jag kommer bli helt blown away denna gången.

13. Tagga någon!
Då väljer jag att tagga Tina, Mia och Lena.

3 reaktioner till “Nyårstaggen

  1. Tack för taggen. Mina svar dyker upp i morgon. Kul att läsa dina svar. To kill a Mockingbird är otroligt läsvärd och Glastronen-serien är också väldigt bra. Har läst de tre första i svensk översättning och gillat dem jättemycket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s