Helgfrågan v.15

Så var det åter fredag och gammal vana trogen är det även dags för helgfrågan inne hos Mias bokhörna. Såhär lyder den;

Vad tycker du om kommentargranskning på bloggen?
Kommentargranskning? Jag förmodar att det gäller just Blogspot i det här fallet. Jag själv har valt att alltid granska kommentarer innan de publiceras men på mig, och hos andra på wordpress eller blogg.se ser man sin kommentar ändå och ovanför brukar det stå ”inväntar granskning”. Uppdaterar du däremot sidan så försvinner den. Summa summarum är att detta inte är något som påverkar mig sådär väldigt mycket.

Bonusfråga: Vad är du inte så bra på, där du skulle behöva en hjälpande hand?
Oj! Jag är inte så bra på att hålla ordning men det blir faktiskt bättre. I övrigt är jag inte så bra på allt som har med trädgård att göra. Tur att vi inte har något gräs utan trall på baksidan men tanken är att det ska komma upp lite blommor men ja, jag har inte precis gröna fingrar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s