Helgfrågan v.22

Så var det helg igen.. går inte veckorna alldeles för snabbt? Hur som helst så tänkte jag som vanligt besvara Mias helgfråga (och bonusfråga) och såhär lyder de denna vecka;

Följer du någon annan blogg; icke bokblogg?
Jag följer ingen blogg slaviskt, läser precis alla inlägg och så men självklart finns det många bloggar jag kikar in hos. Allt från små till stora, kända som okända och de handlar om allt från familjeliv till studier, träning och livsstil.

När läser du helst, alltså vilken tid på dygnet?
Det är oftast på kvällarna, när jag gått och lagt mig. Lyssnar på ljudböcker gör jag däremot dygnet runt!

6 reaktioner till “Helgfrågan v.22

  1. Jag lyssnar också mycket på ljudböcker till/från jobbet, lediga dagar, ibland på kvällen. Och så mixar jag med vanliga böcker. Det blir lite som det passar. Men numera läser jag inte så sent på kvällen, John Blund säger ifrån ;)

  2. jo, veckorna går lite väl snabbt. dagarna också. jag läser främst bokbloggar men har inget emot att läsa en del andra också. läser gör jag gärna var som helst och när tillfälle ges. går inte gärna någonstans utan en bok i väskan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s