Helgfrågan v.30

God morgon! När detta publiceras ligger jag och sover MEN när jag har vaknat, om ca 3 timmar, börjar min semester. Wohoo! Jag tänkte i alla fall besvara Mias helgfråga som är densamma under sommaren.

Vad läser du nu?
Tyvärr (jo, det är faktiskt tyvärr) håller jag fortfarande på med Vildkatten av Sigge Stark. Jag måste bli färdig med den denna veckan men det tar verkligen emot alltså! Den är inte superdålig men den lockar mig inte alls och jag vill helst bara läsa annat.

Bonusfråga: Har du något resetips?
Det här känns lite avlägset just nu men jag vill ändå tipsa om att besöka julmarknader i Tyskland. 2010 åkte vi till Berlin för just det ändamålet och det var så mysigt. Vi drack varm choklad, shoppade julklappar och hade det allmänt bra. Denna resan var även vår första (och enda) bussresa så vi fick se en hel del på resan dit och hem.

8 reaktioner till “Helgfrågan v.30

  1. Härligt med semester hoppas den blr bra! Har min nästa semester snart. vill inte tänka på julen än men ändå bra att få restips, låter som en trevlig resa! ;)

  2. Sigge Stark – jag läste nyss om en Maria Lang, kanske man skulle pröva Stark också? Men att döma av din känsla är hon inte värd besväret. Världen är ju full av kanonböcker man aldrig hinner med.

  3. Har inte läst något av Sigge Stark men är nyfiken på de böckerna.

  4. Lite jobbigt när man fastnar i en bok sådär, kan man så är det nog idé att lägga den åt sidan ett tag för att återkomma till. Julmarknad kändes svalt och fint att läsa om just nu. ;)
    (http://ibokhyllan.blogspot.se/)

  5. Julmarknader är trevliga både här och där. Var på Vadstena för något år sedan och det är lite mysigt.

    Det är svårt när böcker bara är sega och inte tilltalande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s