Bokhandeln i Astrid Lindgrens Värld

Nu i veckan var vi med barnen, min syster och mina föräldrar i Astrid Lindgrens Värld. Det blev två händelserika dagar men jag tänker inte skriva så mycket om det utan fokusera på den fantastiska bokhandeln som ligger till vänster innanför entrén.

I bokhandeln fanns alla Astrid Lindgrens böcker, böcker om Astrid, Astrids böcker på olika språk och så vidare. Rena guldgruvan för en läslus som mig alltså! Böckerna är dock väldigt dyra jämfört med exempelvis Adlibris men det är ändå kul att vara inne på såna ställen, klämma och känna lite. Det blev alltså inget köp men jag blev bra sugen på att utöka min Astrid Lindgren-samling.

Jag insåg för övrigt nu att jag nog inte har visat er min samling så det ska jag göra en dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s