Helgfrågan v.35

Så vankas helg igen och denna helgen är min jobbhelg. Jag går dock på semester på söndag så i stället för att jobba tre nätter blir det bara två. Väldigt skönt faktiskt! Eftersom det är helg ska jag såklart besvara Mias helgfråga som denna gång lyder såhär;

Har du något tips på en bok som har några år på nacken men är riktigt läsvärd?
Den första jag kom att tänka på var Godnatt Mister Tom av Michelle Magorian. En av mina favoritlärare på lågstadiet läste denna högt för oss och sedan dess har jag älskat den. Ett bra tips till er!

Bonusfråga: Vad gör ni mot tröttheten?
Jag brukar inte känna mig sådär överväldigande trött. Om jag skulle göra det går jag antingen och lägger mig eller fixar saker att hålla på med. Vika tvätt, städa, kolla serier eller något som håller mig vaken.

7 reaktioner till “Helgfrågan v.35

  1. Den boken kände jag inte till, tack för tipset!
    (https://ibokhyllan.blogspot.com/)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s