Kaosutmaningen – check!

I måndags lyckades jag bocka av nr 20 av minst 20 på Kaosutmaningen 2018, vilket innebär att jag kan lägga den till handlingarna. Vill ni läsa mer om vad det är eller vad jag har klarat av för punkter kan ni klicka här

Kaosutmaningen har jag försökt klara av varje år och det är väl egentligen den utmaning som gått bäst. Jag brukar också alltid köra Boktolvan, men den brukar gå dåligt. I år har jag än så länge läst två av författarna så jag hyser inga förhoppningar om att klara av den utmaningen. Men vi får se – allt kan hända!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s