Helgfrågan v.42

ÄNTLIGEN är det helg! Wooho! När detta publiceras ligger jag i och för sig och sover efter en natt på jobbet men helgen är ledig. Eller ja, vi ska städa, baka och laga mat inför kalaset på söndag men typ ledig i alla fall. Det har blivit dags för veckans helgfråga också och denna veckan låter det såhär;

Har du några tips på hur man kan spara tid till läsning?
Spara tid? Ja, laga storkok på helgerna så man inte behöver lägga så mycket tid på matlagning. Att plocka i ordning efter sig varje gång man gör något i stället för att släpa det efter sig och i slutändan få städa mer/längre. Annars vill jag tipsa om att ta till de där korta men bra tillfällena att läsa/lyssna, exempelvis på vägen till/från jobbet eller skolan.

Bonusfråga: Vad ska du hitta på i helgen?
Ja, det har jag ju redan besvarat nu då. Eller ja, det blir fotboll med sonen imorgon och sedan kalaset på söndag då. Det ska alltså städas, städas och städas lite mer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s