Min 30:e födelsedag

Idag, den 2 augusti, fyller jag hela 30 år. På Instagram la jag i förmiddags upp en bild med tre böcker som jag köpt till mig själv i födelsedagspresent och de flesta var nyfikna på vilka det var. Det var ett stort beslut kan jag säga men till slut blev det;

*Finale av Stephanie Garber som är den avslutande delen i trilogin Caraval. Jag har än så länge bara hunnit läsa den första boken men jag älskade den så jag hoppas de två andra är lika bra.

*Down Among the Sticks and Bones av Seanan McGuire är andra delen i serien Wayward Children. Det var ett tag sedan jag läste första boken jag men jag minns att jag gillade den och jag älskar dessa mystiska omslag.

*I fikonträdets skugga av Camilla Davidsson. Denna är dessutom personligt signerad. Jag läste nyligen Davidssons Liten tvåa med potential och detta är en fristående fortsättning.

En reaktion till “Min 30:e födelsedag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s