Tisdagstrion v.34

Tisdag är det idag och det betyder tisdagstrio inne hos Ugglan & Boken. Denna vecka ska vi vissa tre favoritböcker från vår barndom:

Exakta favoritböcker kan jag faktiskt inte svara på men dessa tre var de jag tänkte på först. Som ni säkert förstår handlar det om lite olika åldrar i min barndom men det var i alla fall tre böcker jag gillade, och som jag fortfarande har här hemma i bokhyllan.

18 reaktioner till “Tisdagstrion v.34

  1. Vattenmelonen har jag läst men då var jag förstås vuxen. Gillade den. Dottern älskade både Miranda, som oförtjänt glömts bort, och Tvilling-böckerna!

  2. Jag har inte läst de här böckerna, jo jag började läsa Vattenmelonen men stod inte ut med jargongen. Fast då var jag ju redan tant förstås. Det hade kanske varit annorlunda om jag hade läst den som tonåring.

  3. Böckerna om Miranda läste jag också! Fast undrar nu om jag verkligen läste klart hela serien eller bara började om på den en massa gånger.. och tvillingarna läste jag såklart också!

  4. Vattenmelonen läste jag när jag var cirka 14, och älskade. Tror tyvärr inte att den fallit mig i smaken om jag läst den idag. De andra är okända för mig!

  5. Miranda ser bekant ut, men jag har ingen aning om ifall jag läst den. Känner igen författarnamnet också. Keys känner jag förstås igen, men har inte läst. Den tredje tror jag inte att jag har sett förut.

  6. Inte läst någon av dessa. Men känner i varje fall till titeln av Marian Keyes, men inte mer än så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s