Boktolvan de senaste åren

Jag har deltagit i Boktolvan under fem av mina bokbloggsår och jag har inte klarat det ett enda år. Så svårt är det inte kan man ju tänka men jo, det är det. Jag tänkte i alla fall sammanställa alla författare här för att se hur jag har lyckats om man ser till alla år.

2012 (av någon anledning körde jag även en specifik titel detta året)
Renate Nedregård – Mirakel
Denise Rudberg – Ett litet snedsprång
Lesley Pearse – Belle
Sheila O’Flanagan – Syskonkärlek
Hanne-Vibeke Holst – Kronprinsessan
Michael Connelly – Gatans lag
Sofie Sarenbrant – Vila i frid
John Verdon – Tänk på ett t4l
Suzanne Collins – Hungerspelen
Muriel Barbary – Igelkottens elegans
Beate Grimsrud – En dåre fri
Kathryn Stockett – Niceville

Kommentar: De som inte hade blivit lästa efter den här utmaningen har inte heller lästs.

2013
Cassandra Clare (augusti)
Hanne-Vibeke Holst
Erin Morgenstern
Sara Blaedel (januari)
David Peace (februari)
Katarina Wennstam
Lucy Dillon (april)
Veronica Roth (januari)
Jenny Jägerfeld
Jens Lapidus
Yrsa Sigurdardottir (februari)
Bram Stoker (januari)

Kommentar: Efter utmaningens avslut har jag även läst Katarina Wennstam, Jenny Jägerfeld och Jens Lapidus. Det var med andra ord bara Hanne-Vibeke Holst och Erin Morgenstern som blev över.

2014
Jenny Jägerfeld (januari)
Katarina Wennstam (februari)
Hanne-Vibeke Holst
Erin Morgenstern
Lisa Jewell
John Green (juni)
Jojo Moyes (april)
Rainbow Rowell
James Dashner (september)
Alexandra Potter
AnnaMaria Jansson
Rachel Hawkins

Kommentar: Haha, ni ser att fler från 2013 fick flytta med men Hanne-Vibeke Holst och Erin Morgenstern lyckades ändå inte bli lästa. Inte heller har jag läst något av AnnaMaria Jansson, Alexandra Potter eller Rachel Hawkins. Lisa Jewell och Rainbow Rowell, däremot, har blivit lästa.

2016
– Nele Neuhaus (februari)
– Sabaa Tahir (januari)
– Sarah J. Maas
– Rick Yancey (mars)
– Victoria Aveyard (februari)
– Sofie Berthet (april)
– Susan Ee (mars)
– Brandon Sanderson (januari)
– Jesse Andrews
– Leigh Bardugo
– Rainbow Rowell (januari)
– Susan Dennard (februari)

Kommentar: Det här var nog det bästa året om man ser till hur många av böckerna jag faktiskt läste under utmaningen. Efter utmaningen har jag även läst Sarah J. Maas och har Jesse Andrews och Leigh Bardugo kvar att läsa.

2018
– Gabriella Ullberg Westin
– Malin Persson Giolito
– Ruth Reichl
– Lina Bengtsdotter (januari)
– Jan-Erik Fjell
– Jodi Meadows
– Francesca Zappia
– Mackenzi Lee
– Laini Taylor
– Victoria Schwab
– Luca D’Andrea (augusti)
– Emery Lord

Kommentar: Det här var då det sämsta året då endast två författare blev lästa. Jag har inte heller läst någon annan efter detta förutom Malin Persson Giolito.

Ja, vad ska man säga? Jag har helt klart misslyckats med utmaningen varje gång jag har deltagit men det har ändå varit roligt och jag har upptäckt många nya författare. Om jag känner mig själv rätt kommer jag förmodligen att vara med i utmaningen även 2020.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s