Book Blogger Hop: January 3rd – 9th

Nu tycker jag att det är dags för veckans Book Blogger Hop!

Det enkla svaret här är nej, jag har aldrig några nyårslöften. Jag kan däremot sätta upp mål att sträva efter under det nya året men det är absolut inga ”måsten”. Om några dagar kommer jag att börja på en ny arbetsplats och dessutom dagtid så i år har jag inga som helst krav på bloggandet. Det blir vad det blir och jag hinner det jag hinner.

Har ni några nyårslöften kring bloggandet eller läsningen?

En reaktion till “Book Blogger Hop: January 3rd – 9th

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s