Utmaningar 2021

Året börjar närma sig sitt slut och jag tänkte att det var dags att prata lite om de utmaningar jag tänkte hänga på under 2021.

*Goodreads Reading Challenge
I vanlig ordning tänkte jag vara med i Goodreads Reading Challenge, som helt enkelt går ut på att sätta ett mål på antal lästa böcker under 2021. Under 2020 hade jag 52 böcker som mål och har i skrivande stund läst 59 böcker så det klarade jag utan några större problem. Till 2021 tänkte jag därför utöka målet rätt mycket och sätta 75 böcker. Det kanske är att ta sig vatten över huvudet men vi får se.

*Kaosutmaningen?
OM det blir någon kaosutmaning är jag absolut med. Jag har varit med de senaste åren och det har varit roligt att bocka av utmaning efter utmaning.

5 reaktioner till “Utmaningar 2021

  1. Var också med i kaosutmaning några år, men skall dra ner på utmaningar i år för att inte känna någon stress.

  2. Visst blir det en kaosutmaning 2021. Det är Camilla med bloggen Mitt bokintresse som håller i den.
    https://mittbokintresse.blogspot.com/p/kaosutmaningen-2021.html

  3. Jag är helt säker på att jag har sett Kaosutmaningen 2021 på någon blogg… Jodå, den finns här https://mittbokintresse.blogspot.com/p/kaosutmaningen-2021.html

    Jag brukar inte vara med på just den längre, av någon anledning glömmer jag alltid av den.

  4. Pingback: Helgfrågan v.1
  5. Jag har antagit ett helt gäng med utmaningar, vi får väl se hur det går :) Jag räknar med att vissa kommer att överlappa varandra, och så kommer jag att läsa en del noveller och en hel del för mitt avhandlingsskrivande, som jag också kommer att räkna in om jag läser hela böcker och inte bara vissa delar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s