Kommande böcker: Januari 2022

Nu är det inte många dagar kvar av 2021 så jag tycker att det har blivit dags att presentera några titlar som dyker upp i januari månad. Jag är sugen på flera stycken i vanlig ordning, är ni?

*När vargarna kom av Charlotte McConaghy släpps av Lavender Lit den 3 januari.

*Än brinner lågan av Susanne Fellbrink släpps av Bokfabriken den 20 januari. Det är den fjärde delen i serien om Cilla Fallander.

*Det första skottet, det sista steget av Christian Unge släpps den 27 januari av Norstedts. Detta är den tredje delen i serien om läkaren Tekla Berg.

*Flickan i stenparken av Nilla Kjellsdotter är andra delen i serien om polisen Mija Wadö. Boken släpps den 13 januari av Norstedts.

*Tistlar i handelsträdgården av Jenny Clevström är uppföljaren till ”Kirskålsgrannar”. Boken släpps den 26 januari av LB Förlag.

*Vårkänslor på Lyckans Gård av Carole Matthews släpps den 19 januari av Printz Publishing och är första delen i en ny serie.

*En brud för dagen av Jenny Jacobsson släpps den 13 januari av Lind & Co.

*Döden i röd klänning av Lotta Luxenburg släpps den 27 januari av Lind & Co. Detta är första delen i en ny mysdeckarserie.

*Klänning för korta kvinnor av Kristina Appelqvist släpps den 19 januari av Piratförlaget. Det är första delen i en ny serie.

*När vardagen knackar på av Anna Alemo är andra delen i en trilogi. Boken släpps av Historiska Media den 17 januari.

*Flickan under trädet av Sara Blaedel släpps den 11 januari av Bokförlaget Polaris. Det är den tionde, fristående delen om Louise Rick.

5 reaktioner till “Kommande böcker: Januari 2022

  1. Flickan i Stenparken är faktiskt del 2 i serien om Mija Wadö. Del 1 heter I rättvisans blod och har utkommit på annat förlag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s