Nilmas Bokhylla fyller 10 år!

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det Nilmas Bokhyllas födelsedag. HURRA HURRA HURRA! En gång för hela tio år sedan startade jag den här bloggen med en recension av Lars Keplers ”Hypnotisören”. Sedan dess har det blivit 2960 inlägg om allt från kommande boksläpp, bokevent såsom Bokmässan och Feelgoodfestivalen, intervjuer med författare och andra spännande aktörer i branschen, bokrecensioner och nyheter.

Jag vill tacka er alla för att ni har följt mig i alla dessa år och det kommer absolut att bli fler. Även om det finns andra kanaler att nå ut i nu för tiden kommer det ta lång tid för mig att släppa bloggen. För övrigt kommer det framöver en födelsedagstävling för att fira så håll utkik efter den. TACK!

4 reaktioner till “Nilmas Bokhylla fyller 10 år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s