Årets mest lyssnade på BookBeat 2022

Som den ljudbokslyssnare jag är vill jag såklart dela med mig av BookBeats lista över årets mest lyssnade böcker, författare och uppläsare. Ni hittar hela pressmeddelandet här.

Den mest lyssnade boken 2022 är ”Spindeln” av Lars Kepler, följd av ”Kult” av Camilla Läckberg & Henrik Fexeus samt ”Själsfränden” av Sofie Sarenbrant. Det intressanta här är att ”Spindeln” släpptes sent på året men har ändå seglat upp som den mest lyssnade under hela året. Den bok som sticker ut lite på listan är Pascal Engmans och Johannes Selåkers ”Till minne av en mördare” då det är den enda boken som inte är en fortsättning på listan. Camilla Läckberg är den mest lyssnade författaren 2022 med sina två stora titlar ”Gökungen” och ”Kult”. Hon följs av Lucinda Riley och Lars Kepler.

Gunilla Leining är den mest lyssnade uppläsaren för tredje året i rad, följd av Katarina Ewerlöf och Stefan Sauk. Gunilla Leining läser bland annat in Lars Keplers böcker men även Viveca Stens serie ”Åremorden”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s