Nilmas Bokhylla fyller 11 år!

Idag är det den 2 januari och det innebär att den här bloggen fyller hela 11 år! Det första jag gjorde när bloggen startades var att skriva en bokrecension och det har jag fortsatt med. Drygt 3050 inlägg har skrivits om allt från boknyheter till olika event jag har besökt, bokrecensioner, tävlingar, intervjuer med författare och mycket mer.

Tack till er alla som har följt mig och fortsätter att följa mig!

2 reaktioner till “Nilmas Bokhylla fyller 11 år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s