Hur gick utmaningarna?

Inför 2022 hade jag ett antal läsutmaningar som jag ville haka på och jag tänkte i detta inlägg berätta lite mer kring hur det har gått med dem under året.

*Goodreads Reading Challenge
Mitt mål var ursprungligen att läsa 75 böcker. Detta mål har jag sedan sänkt till 52 böcker och det var precis att jag klarade det. 52 lästa böcker blev det 2022!

*Kaosutmaningen 2022
Det började bra men mot slutet blev det svårare! De olika utmaningarna var verkligen utmaningar för mig så jag kom bara upp i 19. Jag är ändå nöjd med det.

*Beta-av-serier
Här känner jag inte att jag har lagt någon prio alls utan det har mest varit en bonus om jag har lyckats läsa färdigt någon serie.

*Hyllvärmare 2022
Jag har åtminstone försökt att läsa lite från hyllan men jag hade absolut kunnat bli bättre på det. Jag tror dock inte på att tvinga mig själv att läsa böcker utan jag vill läsa det som känns bra för stunden.

Summa summarum har det väl gått sådär med utmaningarna under året och därför har jag väl också kommit fram till att jag ska pausa från de flesta utmaningar under 2023 för att slippa bli stressad/pressad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s