Tematrio – Oväntat bra

Veckans tematrio hos Lyrans Noblesser är ”oväntat bra” och visst har man varit med om en mängd överraskningar när det kommer till böcker. Här är några nya överraskningar som jag vill tipsa er om!

1. Coola Pappor av Martin Melin kom ut förra året och blev en positiv överraskning för mig, troligen på grund av förutfattade meningar. Martin har skrivit boken på ett ganska personligt sätt och det är lätt att tänka sig in i situationerna. Jag kan tro att nyblivna pappor men även andra finner glädje i den. Recensionen finns här.

2. Malin från Skaftnäs av Malin Wollin är en nyutläst bok som jag har sparat sedan Bokmässan. Egentligen föll jag mest för omslaget och hade väl aldrig läst något av Malin innan men även här blev jag glatt överraskad. Recensionen finns här.

3. Vila i frid av Sofie Sarenbrant är den första boken jag har läst av Sofie och jag gillar den! Jag är ju mycket för deckare så det kanske inte är så konstigt. Hon har även skrivit böcker innan denna som jag kommer läsa framöver. Recension på denna kommer inom kort!

3 reaktioner till “Tematrio – Oväntat bra

  1. Vila i frid har jag inte läst än, däremot läste jag precis hennes första bok, Vecka 36. Den var riktigt spännande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s