Dag 15 – Favoritkille från en bok

Det här svaret kändes först väldigt enkelt men ju mer jag funderade, desto mer ”kandidater” kom upp i skallen på mig. Men jag kör med den som dök upp först, vilket var St. Clair i ”Anna and the French Kiss”. Han verkar vara hur rolig som helst och samtidigt snäll, ödmjuk och en romantiker. Om någon vill veta vilka andra som också dök upp i huvudet var det Jeremiah från Belly-trilogin av Jenny Han, Wes från Sarah Dessens ”Mitt perfekta liv” och Peeta från Hungerspelen-trilogin.

2 reaktioner till “Dag 15 – Favoritkille från en bok

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s