Heja, Heja!

Martina Haag är en författare som jag ibland tycker väldigt bra om, ibland sämre. Jag träffade henne faktiskt på förra årets bokmässa och i verkligheten är hon som man tror, sprudlande glad och full av energi. När jag fick nys om den här boken kunde jag inte riktigt hålla fingrarna borta.

Titel: Heja, heja!
Författare: Martina Haag
Utgivningsår: 2012
Förlag: Piratförlaget
Finns hos: AdlibrisBokiaBokus

Ett recensionsexemplar från Piratförlaget, stort tack!

Handling:
Boken handlar om Martina själv och hur hon tog sig från att springa en kort sträcka och bli jättetrött till hur hon klarade sig genom Venedig Marathon. Längs vägen tog hon upp allt som kom i vägen, undanflykter, att springa i smyg, stöttandet och såklart det mest peppande av allt – pokalen och medaljerna.

Omdöme:
Jag gillade den här boken redan från de första sidorna! Det var jätteroligt att läsa om Martinas löparresa och man blev väldigt inspirerad när man läste. Hon hittade på en massa knep för att hålla igång och slog samtidigt bort undanflykterna som så lätt dyker upp annars. Positiva tankar genom hela boken och Martinas humor här är helt underbar. Hon väger så enkelt mellan löparallvar och humor, skönt!

Om jag ska komma på någon nackdel så var det väl att den var för kort. Jag hade gärna fått fler tips, råd och läst mer om Martinas framfart som löpare men jag kan ju alltid hålla tummarna för att det kommer fler böcker i den här stilen så småningom.

Mitt betyg: 4/5

4 reaktioner till “Heja, Heja!

  1. Måste läsa fler av Haags böcker. har läst de två första och av någon anledning har jag inte läst fler. de jag läst var väldigt underhållande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s