6 reaktioner till “Temaläsning – Hyllvärmare

 1. En förtjusande man är en av få Keyes-romaner jag bara läst en gång.
  Jag har läst båda Rudbergs ”elegant crime”-romaner och gillar dem! Skön förströelse, liksom. :)

 2. Åh, Denise Rudbergboken måste du absolut läsa! Den är bra, och nummer två i den serien är ännu bättre!
  Marian Keyes-boken har jag också läst, den var också bra, fast på ett annat sätt än hennes andra böcker.
  De övriga böckerna du visade har jag inte läst, men ”Igelkottens elegans” och ”The Carrie Diaries” har jag funderat på, så det ska bli intressant att se vad du tycker!

 3. Haags bok är lite smårolig, Jägerfelds en riktigt bra ungdomsbok, men den där Igelkotten föll mig inte alls i smaken. Lycka till med hyllvärmarläsandet!

 4. Vilket bra och praktiskt tema :) I en annan del av Bromma var lite smårolig och lättläst. Åh vad bra att du tänker ta tag i Igelkottens Elegans du med! I februari ska min bli utläst. Det är en sån där bok som jag kalla ”ofrivillig hyllvärmare” (fattar liksom inte hur svårt det kan vara att bara plocka upp boken), har i alla fall börjat på den och den är verkligen intressant :)

 5. Vilken trevlig bookhaul du har gjort :)
  En förtjusande man och Ett litet snedsprång har tyvärr blivit hyllvärmare hos mig ocskå ;)
  Har hört att båda böckerna ska vara väldigt bra för de på jobbet har läst dem men jag har precis som du aldrig ännu läst något av Denise Rudberg, varför vet jag inte, men jag är också sugen och nyfiken på att läsa Ett litet snedsprång. En förtjusande man har nog blivit liggande just pga att den är så himla tjock och ganska liten text, så det har blivit att man har valt att läsa an annan bok istället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s