9 reaktioner till “Book Haul (17) – Januari

  1. Jätte bra book haul och blev så sugen på att beställa böcker, vilket inte är schysst :P Kunde dock inte se slutet men tror du hade hunnit presentera alla böcker :)

  2. Wow…det var en rejäl bunt böcker du presenterade idag. Kampen om järntronen har även jag tänkt börja på någon gång under våren. Skall även läsa någon bok av Robert Ludlum.

  3. Himla härlig book haul!! Och jag älskar också Bourne-filmerna, så coola! Har dock aldrig varit sugen på böckerna men ser fram emot dina recensioner :D Hoppas de är bra!

  4. Oj så många böcker som rec-ex du fått och köpt under januari :D Jag ser fram emot bookshelf touren, blev redan nyfiken när jag såg bokhyllorna bakom dig:)

  5. Oj så mycket böcker =) Najs! Har också beställt Wallflower från gillaböcker och bara måste få läsa Jag, En. Verkar superbra, tänkte först läsa den på engelska med verkar som att den billigare paperbackversionen släpps först i september!! (enligt amazon) så orkar nog inte vänta på det så ska nog testa svenska jag med ^^

  6. Oj vad mycket fina och bra böcker du fått!:) fick massa läslust igen av att se din video! Längtar tills jag kommer hem från Budapest och se vad för bok du skickat:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s