Hur gick det med temaläsningen?

Som ni kanske kommer ihåg skulle jag ha tema hyllvärmare under februari månad och hur gick det egentligen med det? Jag började läsa en av böckerna (Rudberg) men gillade inte den så slutade läsa och därefter har ingenting hänt.

Det blev helt enkelt lite mycket med filmbloggen istället och jag har sett galet mycket film denna månaden. Dessutom befinner jag mig nog i en liten lässvacka just nu så vi fortsätter temat även i mars.

De böcker som jag tänkte läsa är:
*En förtjusande man av Marian Keyes
*Här ligger jag och blöder av Jenny Jägerfeld
*I en annan del av Bromma av Martina Haag
*Igelkottens elegans av Muriel Barbery
*The Carrie Diaries av Candace Bushnell

2 reaktioner till “Hur gick det med temaläsningen?

  1. Jag tänkte ha samma utmaning för mig själv i Mars men insåg att jag redan stod i kö på böcker som jag ville läsa på biblioteket så passade sig inte så lägligt, inte nu heller ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s