Anna klädd i blod

För ett par månader sedan var denna boken väldigt omtalad i bokbloggsvärlden men jag köpte aldrig hem den. När den sedan kom på svenska blev jag än mer nyfiken och fick hem den från snälla Fenix Förlag.

anna-kladd-i-blod

Titel: Anna klädd i blod
Författare: Kendare Blake
Serie: Anna #1
Utgivningsår: 2012
Förlag: Fenix Förlag
Finns hos: Adlibris | Bokia | Bokus | CDON

Stort tack till Fenix Förlag för recensionexemplaret!

Beskrivning från förlaget:
Legenden om Anna Korlov har lockat Cas till Thunder Bay i Kanada. Anna mördades 1958, men hennes vålnad finns kvar i det hus där hon dog och ingen som vågar sig över tröskeln kommer levande tillbaka. Hittills har hon tagit livet av tjugosju ungdomar och det verkar inte ta slut där.

”Anna klädd i blod” kallas hon av traktens invånare och hon visar sig bli Cas största utmaning sedan han tog över rollen som spökjägare efter sin fars död. För hur tar man sig under huden på någon som inte har någon hud kvar, och hur dödar man egentligen någon som redan är död …?

Omdöme:
Det tog ett par kapitel innan jag kände att jag kom in i den här boken men därefter blev det nästan bara bättre och bättre.. till slutet. Några av er vet säkert vad jag pratar om här eftersom fler verkar ha reagerat på det. Hur som helst – det är en väldigt bra bok och jag blev faktiskt positivt överraskad.

De flesta karaktärerna var intressanta, särskilt Anna. Hon hade en väldigt speciell bakgrund och jag hoppas få läsa mer om henne i sista boken. Cas var lite upp och ner. Det var väldigt roligt att läsa en bok ur en killes perspektiv i alla fall.

Fortsättningen på den här boken finns ju inte utgiven på svenska än och jag vet inte om den kommer heller men jag tror nog jag läser den på engelska på min Kindle istället så slipper jag dessutom vänta.

Mitt betyg: 4/5

5 reaktioner till “Anna klädd i blod

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s