We’ll Always Have Summer

Då var det dags för den sista delen i trilogin och det har faktiskt varit väldigt roligt att läsa om den här. Jag har saknat Cousins och karaktärerna och det är, som jag har sagt tidigare, perfekt sommarläsning.

8680278

Titel: We’ll Always Have Summer
Författare: Jenny Han
Serie: Summer #3
Utgivningsår: 2011
Förlag: Simon & Schuster
Finns hos: Adlibris | Bokus | The Book Depository | Amazon UK |Amazon US (Kindle Edition)

Utläst: 29 augusti 2013 (omläsning)

SPOILERVARNING OM MAN EJ LÄST TIDIGARE DELAR!

Handling:
Belly har börjat på college och förhållandet med Jeremiah håller i sig, tills hon får veta att han varit med en annan tjej. Efter mycket gråt och funderande väljer Belly att förlåta och gå vidare. Det är ju trots allt Jeremiah. Plötsligt friar han till henne och hon säger ja men det stundande bröllopet tas inte emot positivt av deras respektive familjer. Bellys mamma vägrar att ha med bröllopet att göra och efter ett bråk mellan de två åker Belly till Cousins för att planera resten av bröllopet. Det blir dock inte riktigt som hon tänkt sig!

Omdöme:
Som jag har sagt om de andra böckerna så tyckte jag minst lika bra om den här som jag gjorde första gången jag läste den. Det är enkelt, somrigt, kärleksfullt och tragiskt på samma gång och i den här boken får vi dessutom ta del av Conrads PoV. Några av karaktärerna framkallar vissa känslor hos mig. T.ex Jeremiah.. vad hände med den lilla, väluppfostrade killen? Och Conrad? Vi får visserligen veta lite mer om honom och varför han agerat som han har gjort men att Belly bara ska glömma hur han betedde sig känns inte riktigt realistiskt.

Hur som, jag tror jag har sagt detta innan också men jag tycker Belly väljer rätt kille till slut. Det var nästan så jag började gråta lite mot slutet av den här boken också och det händer verkligen, verkligen sällan. Det är sorgligt att det nu är slut igen men jag kommer definitivt läsa om böckerna nästa sommar igen.

Mitt betyg: 5/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s