Superlicious!

13055299_O_1Från författarna till Bodylicious! kommer nu även Superlicious!, en bok om träning, kost och hälsa och i precis samma anda som föregångaren. Förutom övningar som fokuserar på mage och rumpa, ett löpkapitel och lite yoga innehåller den även ett kapitel om träning i graviditeten och som nybliven mamma.

Eftersom jag själv är gravid och dessutom har en hel del krämpor kan jag inte testa de olika övningarna som finns i boken men jag ska försöka berätta om boken så gott det går ändå.

Det första som slår mig är designen. Det är snyggt, det är enkelt och jag tycker att färg och form speglar de två författarna ganska bra. Däremot förstår jag inte riktigt varför den här typen av böcker alltid fokuserar så mycket på antingen tjej eller kille. Det märks tydligt att det här inte är en bok för killar.

Jag har inte läst parets första bok men jag har förstått att de i den här boken tar upp saker som kommit på förslag sedan den första boken gavs ut, exempelvis att fokusera mer på löpning eller träning för mage och rumpa. Det är bra! De övningar som finns verkar mycket vettiga och de recept jag hittar skulle jag absolut kunna tänka mig att göra. Det som gör pricken över i:et på boken är dock deras inspirerande texter och vad man faktiskt kan uppnå om man bara har viljan.

Kort och gott, en bra bok som jag absolut kan rekommendera er om ni är intresserade av hälsa och träning eller om ni känner att ni behöver en boost för att ta tag i det.

Tack till Norstedts för recensionsexemplaret!

Författare: Sofi Fahrman och Julia Fors
Utgivningsår: 2014
Förlag: Norstedts
Utläst: 22 november 2014
Finns hos: Adlibris | CDON | Bokus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s