Book Haul (47)

Då har det blivit dags för den första book haulen på mycket, mycket länge. Jag blev nämligen kontaktad av författaren Fredrik Frängsmyr i förra veckan som undrade om jag hade lust att läsa hans debutroman Arytmi. Boken lät väldigt intressant och eftersom jag har börjat läsa mer nu så tackade jag ja. Idag kom den i brevlådan och jag ser fram emot att läsa den!

Om ett tag kommer ni också att kunna läsa en intervju med författaren här på Nilmas Bokhylla så håll tillgodo! Stort tack till Fredrik för boken också!

20150811_113849

3 reaktioner till “Book Haul (47)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s