Mer information om julkalendern

Hej på er! Hoppas ni har tyckt om de luckor som har varit hittills i årets julkalender. Jag har fått in tävlingsbidrag på väldigt många olika sätt och tänkte därför ta ett inlägg att informera om detta då det kanske har varit otydligt tidigare.

När ni vill vara med och tävla behöver ni kommentera tävlingsinlägget enligt tävlingsreglerna. Bidrag som kommit in via mail, via andra inlägg eller liknande kommer inte att räknas. Jag har märkt att några av er tryckt på själva tävlingsbilden och därefter kommenterat – det hamnar också fel. För att komma till kommentarsfältet för respektive inlägg klickar ni längst upp i inlägget, enligt bild nedan. Där lämnar ni sedan ert bidrag.

Om ni har fler frågor kring detta så kan ni maila mig på [email protected].

4 reaktioner till “Mer information om julkalendern

  1. Räcker det att man anger e-postadressen som man gör i de obligatoriska fälten när man skickar sin kommentar eller måste den även anges i kommentaren?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s