Födelsedagstävling

nilmasbokhyllatavling

Hej på er! Det är så himla roligt att det är så många som har hittat tillbaka hit efter mitt ganska långa uppehåll och eftersom bloggen fyllde hela 4 år i början av året så tänkte jag dra igång en födelsedagstävling. Tjoho! Tävlingen är sponsrad av Modernista och kommer att pågå under de två kommande veckorna. Det går till på så sätt att man samlar ihop poäng genom olika saker, t.ex genom att gissa blurrade bokomslag eller lista ut från vilken bok textstycket är hämtat ifrån. De olika tävlingsinläggen kommer att publiceras här på Nilmas Bokhylla varje måndag, onsdag och fredag fram till och med 3 februari. Man måste inte tävla just den dagen inlägget publiceras men sista dag att delta är alltså 3 februari.

Vad kan man vinna?
En person kommer att vinna ett härligt deckarpaket och en person kommer att vinna ett paket med ungdomsböcker. Personen med tredje högst poäng får ett fint tredjepris hemskickat.

*Deckarpaketet
Små svarta lögner av Sharon Bolton
Bränd himmel av Gilly Macmillan
Det slutna ögat av Belinda Bauer

*Ungdomspaketet
Änglafall av Susan Ee
Dimensioner av Sofie Berthet
Jag var här av Gayle Forman

*Tredjepriset
Miniatyrmakaren av Jessie Burton

Tävlingsregler
*Anmäl dig i detta inlägget genom att kommentera ”Jag är med!” eller liknande. Skriv också om du skulle vilja vinna deckarpaketet eller paketet med ungdomsböcker.
*Vill du dessutom samla på dig extra poäng redan nu kan du blogga och tipsa om tävlingen (1 poäng) och/eller följa Nilmas Bokhylla på Facebook (1 poäng).

Imorgon kommer alltså det första inlägget av sex och har ni några frågor kan ni antingen ställa dem i en kommentar eller maila mig på nilmasbokhylla@gmail.com.

24 reaktioner till “Födelsedagstävling

 1. Jag är med 😀
  Vill gärna vinna deckarpaketet.
  Följer dig på fb

 2. Jag är gärna med och jag följer dig på fb :)
  Om jag vinner så hade jag helst velat ha ungdomspaketet.

 3. Jag är gärna med och deltar. Om jag skulle har turen att vinna så önskar jag Ungdomspaketet som vinst. Jag gillar din Facebook-sida. Vad kul det ska bli! Och grattis förstås!

 4. Hej är gärna med och helst av allt vill jag ha tredjepriset!! Hehe :) Men deckarpaketet låter fint också! Följer dig på fb :) Grattis och tack för kul tävling!

 5. Hej! Jag tror kanske att min första kommentar försvann och aldrig skickades iväg, så skriver igen:

  Stort grattis! Jag tycker alla böckerna är superfina, men skulle nog helst vilja ha Ungdomspaketet, men om några av de andra priserna erbjuds, så skulle jag inte tacka nej till de heller :-)

  Har skrivit om tävlingen här: http://drawreadandtakeaphoto.blogspot.se/2016/01/tva-fina-tavlingar-tips.html och ska nu följa dig på Facebook under Hannah Carlsson. (om allt funkat!)

  Det går att nå mig på min bokblogg, men min mail är: Hannah.blogg14 (at) gmail.com!

  Tack för en superspännande tävling! :D

 6. Vilken rolig tävling, jag vill gärna vara med! Stort grattis på fyraårsdagen! Ungdomspaketet ser finfint ut…

 7. Jag är med! Skulle mer än gärna vinna deckarpaketet, har 2/3 av ungdomsböckerna redan. Följde på FB (Rebecca Bam Olsson). Kul grej! Grattis bloggen.

 8. Jag är med! Skulle gärna vilja vinna deckarpaket då jag älskar deckare, och dessa tre är helt nya för mig.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen).

  Grattis till bloggen förresten! :)

  Kram Sanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s