Helgfrågan v.32

Så var det fredag och dags för helgfrågan hos Mia igen! Denna veckan har verkligen gått ruggigt fort men det är väl för att jag har varit ledig. Tiden verkar visst alltid springa iväg då. Hur som, Mias frågor lyder;

Vad ser ni framemot att göra i höst?

Såklart ser jag mest fram emot att renovera vårt kök. Jag har varit enormt trött på det sedan vi flyttade in här 2014 och nu ska det äntligen bli gjort. Om två veckor påbörjas rivningen av det gamla köket och sedan får vi se hur lång tid det kan ta. Det är min pappa som bygger det och han kan ju bara på helgerna eftersom han har sitt vanliga jobb men innan Moas 1-årskalas helgen v.40 ska det i alla fall stå klart. Allt är beställt och klart utom kakel så vi ska ta tag i det med någon dag!

Jag ser ju självklart också mycket fram emot bokmässan i höst!

Bonusfråga: Vad är du svag för i godis eller snacksväg?

Nu har ju inte vi ätit socker sedan nyårsskiftet eftersom vi äter LCHF men innan dess var det garanterat lösgodis. Numera tar jag gärna en ölkorv och snacksar på och brukar också tipsa om kokoschips med havssalt. Supergott!

16 reaktioner till “Helgfrågan v.32

  1. Härligt med nytt kök! Det hade jag gärna med velat få men bor i hyrt radhus så blir lite svårt med det! Kokoschips med havssalt låter väldigt gott, vart hittar man det?

  2. Vad härligt med nytt kök. Men det är inte jättekul medan det görs. Jag hoppas det löper på smidigt.

    Ölkorv är gott så det är bra att ni kan äta det.

  3. Försöker också undvika socker eftersom jag öär diabetiker. Har funderat på det där med LCHF-kost. har hört att vissa som har diabetes får bättre värden med sådan kost.

  4. Jag ser fram emot min resa till Dominikanska republiken i november tillsammans med min pojkvän! Ingen av oss har haft någon semester i sommar så det ska bli fantastiskt att få åka bort i två veckor :)
    Hmm jag är typ svag för allt tyvärr :/ godis, chipps och dipp, glass. Ja typ allt haha!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s