Helgfrågan v.34

Nu är det helg igen och jag tänkte besvara Mias helgfråga, precis som vanligt. Denna veckan handlar det om böcker som har blivit TV-serier och filmer.

Vilken är din bästa bok TV-serie?
Jag har ju inte läst böckerna men två av mina favoritserier är annars Orange is the New Black och The Handmaid’s Tale, som båda är baserade på böcker. Två tips om ni har missat dem!

Bonusfråga: Vilken är din bästa bokfilm?
Den första jag kom att tänka på var faktiskt Niceville men även The Fault in Our Stars var riktigt bra både som film och bok.

13 reaktioner till “Helgfrågan v.34

  1. Handmaid´s tale vill jag både läsa och se. Orange is the new black tyckte jag var bäst första säsongen. Nu tittar jag bara lite då och då på den serien. The Fault in Our Stars gillade jag också, både som bok och film.

  2. Åååhhh, jag glömde Niceville!! :D Den är ju superbra! Orange.. förfökte jag kolla på och kollade väl 8 avsnitt i säsong 1 när jag var sjuk en gång, men jag fastnade inte alls för den tyvärr.

  3. Niceville tycker jag också är bra som bok och film. Orange is the New Black har jag sett en del avsnitt av, men inte läst. The Handmaids Tale är jag sugen på att se.

  4. Den enda där jag både läst boken och sett filmen är The fault in our stars. Bra både i bokform och som film. Orange is the new black och Nicevill har jag inte sett, men böckerna står och väntar i bokhyllan.

  5. Orange is the new black såg jag första säsongen av, men gillade den inte så mycket att jag känner mig manad att se mer :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s